VİŞNELİ İRMİK TATLISI TARİFİ
Malzemeler :
Yarım kakaolu pasta keki
1 Fincan portakal reçeli yada başka bir reçel
İrmikli Kreması İçin:
4 Su bardağı süt
1 Su bardağı toz şeker
4 Çorba kaşığı irmik
1 Çorba kaşığı nişasta
2 Çorba kaşığı hindistan cevizi
1 Paket vanilya
Şantisi İçin:
1 Poşet toz şanti
1 Su bardağı süt
Üzeri İçin:
1 Çorba kasesi vişne
Tarif :
Pastayı servis edeceğiniz tabağın içine pasta çemberini koyun.Yarım pasta kekini çemberin boyunda kesin ve içine oturtun.Üzerine portakal reçelini dökün ve yayın.Evde bulunan herhangi bir reçeli de kullanabilirsiniz.Tencerey
0 yorum:
Yorum Gönder