26 Temmuz 2013 Cuma

KREMALI MİLFÖY PASTA TARİFİ


KREMALI MİLFÖY PASTA TARİFİ

Malzemeler :
 - 6 Adet Milföy Hamuru

Kreması İçin :
- 2 Çorba Kaşığı Hindistan Cevizi
- 1 Kase Orman Meyvesi
- 1 Litre Süt
- 1 Paket Toz Krem Şanti
- Yarım Su bardağı Toz Şeker
- 1 Su bardağı Un


Hazırlanışı :

Öncelikle milföy hamurunu yuvarlak kesip fırın tepsisine dizin ve 200 derecedeki fırında kızarıncaya kadar pişirin. Çıkartıp ortasına bastırın ve çukur yapın. Bu arada kremasın hazırlamak için sütü, unu ve şekeri ocak üzerinde kaynatın. Ve soğuyunca içine toz halinde kremşantiyi ekleyip karıştırın. Bu kremayı da milföylerin üzerine dökün ve yayın. Soğutup dilimleyerek servis yapın. Üzerine de orman meyveleri, çikolata sosu ve Hindistan cevizi serpip ikram edin.

0 yorum:

PastalarKekler.Com - Pastalar Kekler