4 Şubat 2013 Pazartesi

LİMONLU KURABİYE TARİFLERİ

LİMONLU KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER:

yarım paket margarin
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
bir limon kabuğu rendesı
1 yemek kaşığı limon suyu
1,5 çay bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
aldığı kadar un
Üzeri için:
1 yumurta akı
1 çay bardağı toz şeker


Hazırlanışı:
hamuru için verilen malzemelrden yumuşak bir hamur elde edelim..hamurumuzdan parcalar alıp kurabiye şekli verelim.bir tarafını önce yumurta akına sonra tozşekere batırıp tepsıye dızelım..175 derce de pişirelim pembeleşmeden fırından alalım ;)

AFİYET OLSUN

0 yorum:

PastalarKekler.Com - Pastalar Kekler