7 Ocak 2013 Pazartesi

ANANASLI PASTA TARİFLERİ


ANANASLI PASTA TARİFİ

1 kakaolu pandispanya
3 su b. süt
3 çorba k. un
1 yumurta sarısı
1 su b. tozşeker
1 p. labne peyniri

ARA KATLAR İÇİN:
1 ananas

ÜZERİ İÇİN:
1 poşet krem şanti
1 çay b. süt

KENARLARI İÇİN:
File badem

SÜSLEMEK İÇİN:
Mango
kiraz
papaya

HAZIRLANIŞI: Kreması için tencereye 3 su bardağı sütü alın. Üzerine un, yumurta sarısı, toz şekeri ilave edin kremayı pişirin. Krema soğuduktan sonra 1 paket labne peynirini ilave edip karıştırın. 1 adet ananasın yarısını parçalayıcıdan geçirip püre haline getirin. 1adet kakaolu pandispanyayı yuvarlak bir çembere alın.

Zemindeki pandispanyanın üzerine ananas püresinin yarısını sürün. üzerine kremanın tamamını ilave edip yayın. Pandipanmyanın üst kapağını kapatın. Ananas püresini sürün. Üzeri için bir kapta şanti ile sütü çırpın.

Pastanın tamamını şanti ile kaplayın. Pastanın üzerine küp kesilmiş ananas, mango ve kiraz ile süsleyin. Pastanın kenarlarına file badem serpin. Buzdolanında bekletip soğuk olarak servis edin.

afiyet olsun

0 yorum:

PastalarKekler.Com - Pastalar Kekler